0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

©Copyright 2019 Fuelyourbody.

Ben jij een sporter of bodybuilder die serieus op zijn voeding let? De kans is groot dat jij dan net als veel andere sporters of bodybuilders veel tijd steekt in het voorbereiden en eten van goede voeding. De juiste sportmaaltijden bevatten alle voedingsstoffen en kilocalorieën die jouw lichaam nodig heeft voor optimaal herstel. Om het jou net een stukje makkelijker te maken verkoopt Fuel Your Body sportmaaltijden die van te voren speciaal voor jou bereid zijn. Via onze site kun je de sportmaaltijden zelf samenstellen. Wij bereiden deze vervolgens voor je en sturen deze bevroren naar jou thuis. Zo hoef je zelf geen sportmaaltijden meer voor te bereiden en kun je simpelweg een van onze sportmaaltijden ontdooien en opeten. Super makkelijk! Ben je geïnteresseerd in onze sportmaaltijden? Neem dan contact op voor meer informatie of bestel gelijk.

Een sportmaaltijd op maat gemaakt

Via onze website kun jij je eigen sportmaaltijden samenstellen. Zo voorkom je dat je veel tijd kwijt bent aan meal prepping. Omdat je zelf de sportmaaltijden kan samenstellen kun je ook precies de voedingswaarden van de sportmaaltijd bepalen. Zo weet je zeker dat de sportmaaltijd alle voedingsstoffen bevat die jij nodig hebt en goed in je voedingsschema of dieet past. Sportmaaltijden bestellen bij Fuel Your Body betekent:

  • Op gewicht en voorkeur gemaakte maaltijden;
  • Bevroren kant en klare maaltijden;
  • Kiezen uit diverse koolhydraatbronnen, vlees, vis en groenten;
  • Zoutarme sportmaaltijd;
  • Gratis bezorging bij een bestelling vanaf €55!

Over Fuel Your Body!

Fuel Your Body is in 2015 opgericht door drie fitnessfanaten. Wij zijn al sinds we 14 waren bezig met fitness en krachtsport. Naarmate we bezig waren gingen we ons steeds meer verdiepen in onze sport. Zo ontdekten we ook het belang van goede sportmaaltijden. Uiteindelijk heeft dat geleid tot de oprichting van Fuel Your Body. Ons doel is om bodybuilders en andere sporters kant en klare maaltijden die voor hen op maat zijn gemaakt te kunnen leveren. Met onze sportmaaltijden bereik jij al je doelen!

Sportmaaltijden bestellen bij Fuel Your Body

Kies voor gemak en bestel sportmaaltijden bij Fuel Your Body. Meer weten over onze sportmaaltijden? Neem dan even contact met ons op. Je kunt ons bellen of whats-appen via +31 6 300 363 42 of een e-mail sturen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sportmaaltijden

   

15 artikel(en)

   

15 artikel(en)