Kant en klare sportmaaltijden

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
 1. Low carb chicken pack
  € 56,45
 2. Chicken variation pack
  € 60,46
 3. Chicken variation pack #3
  € 61,08
 4. Chicken variation pack #2
  € 64,75
 5. Burger variation pack
  € 75,02
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina

Kant en klare sportmaaltijden bestellen bij Fuelyourbody

Bij Fuel Your Body kun je kant en klare sportmaaltijden kopen. Als sporter of bodybuilder zal jij waarschijnlijk goed op je voeding letten. Je bent streng voor jezelf omdat je gemotiveerd werkt aan het behalen van je doelen. Daarom steek je ook veel tijd in het voorbereiden van maaltijden die in jouw dieet passen. Begin je dat laatste echter zat te worden? Kant en klare sportmaaltijden kopen is dan een perfecte oplossing!

Via Fuel Your Body kun jij kant en klare sportmaaltijden kopen die door jou zelf zijn samengesteld. Daardoor weet je precies hoeveel eiwitten, koolhydraten en andere voedingsstoffen je binnenkrijgt met onze maaltijden. Ook bespaar je zeeën van tijd omdat je zelf niet meer in de keuken hoeft te staan. Vergeet meal prepping en bestel daarom kant en klare sportmaaltijden bij Fuel Your Body. Neem even contact met ons op voor meer informatie.

Kant en klare sportmaaltijden op maat

Voordat jij je kant en klare sportmaaltijden bij ons bestelt kun je eerst precies aangeven hoe je deze wilt samengesteld hebben. Je kunt kiezen uit diverse koolhydraat- en eiwitbronnen en groentesoorten. Ook bepaal je helemaal zelf de hoeveelheid die in jouw kant en klare sportmaaltijd zit. Wij voegen geen zout toe en enkel de kruiden waarvoor jij zelf hebt gekozen. Als we de maaltijd bereid hebben zullen we deze bevroren naar jou toesturen. De kant en klare sportmaaltijden zijn een jaar houdbaar en kunnen opgegeten worden wanneer je maar wilt. Het enige wat je nog hoeft te doen is de maaltijd ontdooien!

Over Fuel Your Body!

Fuel Your Body is in 2015 opgericht door drie fitnessfanaten. Wij zijn al sinds we 14 waren bezig met fitness en krachtsport. Omdat we gedreven waren onze doelen te bereiken staken we veel tijd in hard trainen en goed eten. We snapten het belang van goede voeding en waren daarom veel in de keuken te vinden om maaltijden te bereiden. Om andere sporters het wat makkelijker te maken zijn we uiteindelijk begonnen met Fuel Your Body, zodat we kant en klare sportmaaltijden kunnen leveren aan sporters die misschien wat minder tijd of zin hebben om steeds in de keuken te moeten staan.

Kant en klare sportmaaltijden bestellen bij Fuel Your Body

Geen zin of tijd om steeds in de keuken te staan om voeding te bereiden? Bestel dan kant en klare sportmaaltijden bij Fuel Your Body. Als je meer informatie wilt over onze kant en klare sportmaaltijden kun je ons gerust bellen of whats-appen via +31 6 300 363 42 , of gewoon even een e-mail sturen.


Wist u dat...

Voor 16:00 besteld is vandaag verzonden (ma-do)

Bij Fuelyourbody ben je aan het juiste adres voor de beste en lekkerste sportmaaltijden. We bieden veel variatie, zorgen voor een snelle levering en uitstekende service. Voor 16:00 besteld is vandaag verzonden (ma-do)