Voeding Spieropbouw

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
 1. Chicken variation pack #3
  € 61,08
 2. Chicken variation pack #2
  € 64,75
 3. Low carb chicken pack
  € 56,45
 4. Burger variation pack
  € 75,02
 5. Chicken variation pack
  € 60,46
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina

Als fanatieke sporter is het belangrijk dat je eiwitrijke maaltijden tot je neemt om zo de spieropbouw in je lichaam te bevorderen. In een druk leven is het soms lastig om hier altijd aan te voldoen. Eiwitrijke tussendoortjes en eiwitrijke maaltijden voorbereiden vergt veel voorbereiding en dat kost tijd die je wellicht niet altijd hebt. Daarom biedt Fuelyourbody jou diverse gezonde en eiwitrijke maaltijden: de juiste voeding voor de spieropbouw.

Kies voor eiwitrijke maaltijden

Wij denken dat gezond en eiwitrijk eten maken erg veel tijd kost. Daarom kies je voor de gezonde maaltijden van Fuelyourbody: zo kun je al met één druk op de knop je eigen eiwitrijke maaltijd of tussendoortjes bestellen. Zo bespaar je tijd, maar krijgt jouw lichaam toch de juiste voeding voor je spieropbouw binnen. Onze eiwitrijke maaltijden hebben meerdere voordelen, zoals:

 • - Op gewicht en voorkeur gemaakte maaltijden;
 • - De maaltijden zijn bevroren dus de keuze is aan jou wanneer je het nuttigt;
 • - Keuze uit: koolhydratenbronnen, vlees, vis en groenten;
 • - Onze voeding is laag in zout;
 • - En bij een bestelling vanaf €55 bezorgen wij gratis!

Over Fuelyourbody

Wij, drie fitnessfanaten, zijn begin 2015 begonnen met Fuelyourbody. Op de leeftijd van 14 jaar zijn wij onder begeleiding, met fitness/krachtsport begonnen. Maar uiteraard voor een beter resultaat gingen goede eiwitrijke maaltijden een steeds grotere rol spelen, waardoor onze interesse in gezonde voeding steeg. Daarom zijn wij begonnen met het experimenteren om lekkere, gezonde en variërende producten te ontwikkelen voor sporters en mensen die veel waarde hechten aan eerlijke en gezonde voeding. Na zes jaar hebben wij uiteindelijk besloten om met iedereen onze gezonde maaltijden te delen via Fuelyourbody, zodat iedereen de juiste voeding tot zich kan nemen voor een goede spieropbouw. Zonder dat dit extreem veel tijd kost!

Probeer onze eiwitrijke maaltijden

Heb jij interesse in onze gezonde eiwitrijke maaltijden of eiwitrijke tussendoortjes? Wacht dan niet langer en bestel direct jouw gezonde voeding!