Coaching

NIEUW! Online coaching bij Fuelyourbody

 

Heb jij moeite om je gezondheidsdoelen te bereiken vanwege ongezonde eetgewoonten en een gebrek aan lichaamsbeweging? Leer hoe ons 6- of 12-weken coachingstraject jou kan begeleiden met het ontwikkelen van gezond gedrag voor blijvend resultaat. Het coachingstaject is ontworpen om jou te helpen bij het breiken van je lichamelijke doelen, en wat nog belangrijk is, hoe je deze resultaten kunt behouden. 

Het traject begint met een uitgebreide intake, waarbij we jouw doelen, huidige levensstijl en eventuele beperkingen bespreken. Vervolgens hebben we, afhankelijk van het gekozen pakket, wekelijks een online meeting waarin we jouw voortgang doornemen, eventuele obstakels aanpakken en nieuwe doelen stellen. Gedurende het traject zul je ook gebruik maken van onze handige apps, waarin je je voeding en training kunt bijhouden. Dit stelt ons in staat om je voortgang nauwlettend te volgen en je te voorzien van gericht advies. 

Maar ons doel gaat verder dan alleen het bereiken van lichamelijke veranderlingen. We willen je ook voorzien van de handvaten die je nodig hebt om een meer gebalanceerd leven te leiden op het gebied van gezondheid. We zullen je leren hoe je niet alleen gewicht kunt verliezen, maar ook hoe je dit gewicht kunt onderhouden op de lange termijn. Als je klaar bent om te investeren in een gezonder en gelukkiger leven, nodigen we je uit om deel te nemen aan ons coachingstraject. Laten we samen werken aan het bereiken van jouw doelen en een leven creëren dat in balans is!

"Of je nu een drukbezette ouder bent,
een professional met meerdere banen,
of een toegewijde wedstrijdatleet,
wij staat voor je klaar om je te begeleiden naar succes!"

Fase 1: Kies je pakket 

Bekijk hieronder de 3 trajecten en kies het traject dat het beste bij je past. 

Fase 2: Uitgebreide screening

  • Diepgaande analyse van fysieke conditie, gezondheid en leefstijl.

  • Vaststellen van specifieke doelen en mijlpalen.

Fase 3: Individueel trainingsplan

  • Op basis van intakegegevens & huidige fitheid.

  • Afgestemd op genetische potentie, stresstolerantie & agenda.

Fase 4: App integratie

  • Implementeren van training & voeding applicaties. 

  • Instructie voor synchronisatie met persoonlijke doelen. 

 

Maak kennis met de Fuelyourbody Coaches

Het team van FYB Coaching bestaat uit twee professionals: Dany Cramer & Maxime Walstra. Door de expertise in coaching en hun persoonlijke drive gaan ze er samen met jou voor zorgen dat jij jouw doelen bereikt.  

Meet Dany Cramer

“Het creëren van een gezonde balans en structuur is het meest waard”

Als sportliefhebber en hobbykok is Dany altijd al bezig geweest met de kracht van een gezonde levensstijl.
Met een achtergrond in krachttraining en een brede interesse in verschillende sporten zoals boulderen en zwemmen is hij constant bezig zichzelf uit te dagen. Sinds een paar jaar inspireert hij anderen om dit ook te doen.

Als voormalig personal trainer heeft hij ervaring opgebouwd om talloze individuen te begeleiden naar een meer gestructureerd en gezonder leven.
Dany heeft de focus nu op online coaching gelegd om een breder publiek te bereiken en zo zijn visie te verspreiden.

Wat hem onderscheidt van andere coaches is zijn focus op het creëren van gezonde gewoonten boven het nastreven van fysieke verandering.
Hij is ervan overtuigd dat deze aanpak op de lange termijn veel effectiever is dan simpelweg weinig eten en snel vet verliezen.
Iedereen moet kunnen genieten terwijl zij zich zelfverzekerd voelen over hun lijf.

Het is niet het een óf het ander, Dany gaat samen met zijn cliënten op zoek naar deze balans.

Meet Maxime Walstra

Maxime is geen onbekende in de wereld van fitness en gezondheid. Met meer dan 12 jaar ervaring in de fitnessindustrie en een recente afstudeerdatum als fysiotherapeut in 2017, heeft hij een diepgaande kennis opgebouwd van het menselijk lichaam en de mechanismen achter sportprestaties en herstel. Geboren in Alphen aan den Rijn en nu woonachtig in het zuiden van Nederland, Maasbracht, geniet hij van alle rust en ruimte samen met zijn vriendin en twee kindjes. Sport en gezondheid zijn altijd al een integraal onderdeel van zijn leven geweest. Van jongs af aan wist hij dat hij deze passie moest omzetten in een levenslange toewijding.

Maxime's reis begon met zijn liefde voor fitness. Als fervent beoefenaar heeft hij een diepgaand begrip ontwikkeld van trainingstechnieken, voedingsprincipes en de fysiologische aspecten van lichaamsbeweging. Zijn ervaring strekt zich uit over verschillende disciplines, waaronder fitness, voetbal, MMA en tegenwoordig een beetje padel. Maar niet alleen zijn eigen ervaring in verschillende sporten heeft Maxime gevormd tot de coach die hij vandaag de dag is. Ook zijn werk als fysiotherapeut heeft bijgedragen aan zijn brede kennis en begrip van sport en beweging. Door het behandelen van mensen uit verschillende sportrichtingen, heeft hij inzicht gekregen in de unieke uitdagingen en behoeften van atleten in allerlei disciplines.

Vandaag de dag combineert Maxime zijn expertise op het gebied van fitness en fysiotherapie als personal trainer en coach. Met een holistische benadering begeleidt hij zijn cliënten op hun reis naar een gezonder en fitter leven. Zijn programma's zijn op maat gemaakt, gebaseerd op de individuele behoeften, doelen en fysieke mogelijkheden van zijn cliënten.

Wat Maxime onderscheidt, is zijn veelzijdige aanpak. Naast het trainen van mensen die sportspecifieke prestaties willen verbeteren, begeleidt hij ook bewust mensen om gezond en fit oud te kunnen worden. Hij gelooft sterk in het belang van een goede gezondheid op lange termijn en moedigt zijn cliënten aan om te streven naar een actieve levensstijl die hen in staat stelt om te genieten van een vitaal en vervuld leven, zelfs op oudere leeftijd. Maxime's passie voor het helpen van anderen om hun volledige potentieel te bereiken, drijft hem elke dag. Of het nu gaat om het overwinnen van blessures, het verbeteren van prestaties, of het streven naar een gezonde ouderdom, Maxime staat altijd klaar om zijn cliënten te ondersteunen en te motiveren.

Met Maxime als coach aan je zijde, kun je erop vertrouwen dat je op de goede weg bent naar een betere versie van jezelf.

Vragen?

Ben je nieuwsgierig maar nog niet helemaal overtuigd? Laat gerust je contactgegevens achter via deze link. Onze coaches zullen binnen 24 uur contact opnemen.
Laat Fuelyourbody je begeleiden naar een gezonder leven. Surpass your goals. No excuses.