Coaching

 

Online coaching van FuelyourBody

Hey topper! Ben jij ook klaar om je training & voeding naar een hoger niveau te tillen? Zie jij ook door de bomen het bos niet meer? Er gaat zoveel achterhaalde informatie rond op het internet m.b.t. voeding en training. Dit wordt ook wel “broscience” genoemd. Onze coaches zijn (op zijn minst) MHPT gecertificeerd om ervoor te zorgen dat jij geen kostbare progressie weggooit met achterhaalde methodes. Bovendien brengen ze een grote hoeveelheid ervaring uit de praktijk met zich mee én fungeren we als stok achter de deur. Alles wat jij nodig hebt voor resultaat! Nieuwsgierig geworden? Zo werkt online coaching bij ons:

1. Intake

Nadat je de aanmelding en betaling afgerond hebt word je doorgelinkt naar een intakeformulier in de FYB app. Heb je de app nog niet? Dan kan je die hier downloaden voor Apple en hier voor Android. Na het invullen van dit formulier volgt binnen 1-3 werkdagen een telefonisch intakegesprek met jouw eigen FYB coach! Onze coaching kan aangeboden worden in zowel Nederlands als Engels!

2.Voeding

Samen bespreken we jouw voorkeuren m.b.t. voeding. Zowel een flexibel dieet met streefwaardes als een vast eetschema behoren tot de mogelijkheden. Beide zullen worden afgestemd op jouw persoonlijke situatie en doelstelling. Voeding bijhouden en/of je vaste schema’s terugvinden kun je makkelijk en overzichtelijk doen via onze Food app!

3. Training

In de FYB coaching app vind je ook jouw persoonlijke trainingsschema! Dit schema zal worden afgestemd op jouw doelstelling en belastbaarheid. In de app vind je bij iedere oefening 3D animaties die laten zien hoe je de oefening moet uitvoeren! Je kan daarnaast ook je prestaties bijhouden in de app om zo je vooruitgang bij te houden.

4. Academy

Bij toegang tot de FYB coaching app hoort ook toegang tot de besloten FYB academy en coaching community groepen! In deze groepen kun je in contact komen met andere gelijkgestemden en vind je uitgebreide informatie over voeding, training en bijbehorende zaken die jou zullen ondersteunen bij het behalen van je doel!

5. Resultaat

Tijdens het coachingstraject kun je ongelimiteerd vragen stellen binnen de 1-op-1 groep tussen jou en je coach! Progressie houden we bij in de app en kan op meerdere manieren. Bijvoorbeeld door het bijhouden van gewicht en omtrekken, huidplooien en/of progressiefoto’s.

Ben je er nog niet helemaal over uit maar wil je wel alvast een kijkje nemen in de app? Dat kan! De FYB app is ook gratis toegankelijk voor iedereen.

 

online coaching 4 maanden     online coaching 8 maanden     online coaching 12 maanden