Maaltijd met een kleine hoeveelheid koolhydraten

Als fanatiek sporter moet jouw maaltijd natuurlijk aan de juiste voedingswaarde voldoen om zo de gewenste resultaten te bereiken. Hierbij speelt meal prepping een belangrijke rol. Ben jij te veel tijd kwijt aan het voorbereiden van je maaltijden en zou je daar graag verandering in willen brengen? Dan helpen wij je graag verder.

Wij bieden je diverse fitness maaltijden aan waarmee we jou helpen om de juiste voeding voor je spieren binnen te krijgen. Voor ieder trainingsdoel hebben wij geschikte maaltijden. Wil jij graag vet verliezen zonder dat dit ten koste gaat van je spieren? Kies dan voor onze voeding met veel eiwitten, maar weinig koolhydraten.

Fitness maaltijden bestellen

Bij Fuelyourbody kan je fitness maaltijden bestellen, zodat je eet volgens je dieet maar zelf geen tijd hoeft te besteden aan het voorbereiden van de maaltijden. Fuelyourbody heeft een groot assortiment aan maaltijden, waar jij uit kan kiezen. Je geeft aan in welke hoeveelheden je de gewenste maaltijden wilt ontvangen en wij bezorgen deze bij je thuis. Na het bereiden van de maaltijd vriezen wij deze direct in. Zo weet jij precies welke voedingswaarde je maaltijd bevat en bepaal je ook zelf wanneer je deze nuttigt. Let op, het gewicht dat je aangeeft is het gewicht na de bereiding!

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren