Vetverbranding

Vetverbranding

Het grootste deel van onze lichaamscompositie wordt bepaald door voeding. Wanneer je jouw vetverbranding wilt stimuleren door voeding is het belangrijk dat je de juiste voeding eet. Er zijn diverse voedingsmiddelen die worden gezien als vetverbrandende voeding welke je dan ook helpen bij het afvallen. Ook de maaltijden van Fuelyourbody kunnen daar een bijdrage aanleveren. Wij bieden je graag gezonde voedingsmiddelen aan die jou helpen met het bereiken van je sportdoelstellingen.

Voeding voor vetbranding

Om te zorgen dat je in korte tijd veel vet verbrand kan je bij Fuelyourbody een maaltijd samen stellen die geen of een kleine hoeveelheid koolhydraten bevat. Hiermee kun je jouw vetverbranding stimuleren door voeding. Je geeft zelf aan hoeveel gram vlees of vis en hoeveel gram groente je wenst en of je nog kruiden over je eten wilt. Vervolgens zorgen wij ervoor dat je deze maaltijd zo snel mogelijk in huis hebt.

Dankzij de maaltijden van Fuelyourbody hoef je zelf geen uren meer in de keuken te staan voor het meal preppen en heb je altijd een gezonde maaltijd in huis. Voor nog meer vetverbrandende voeding kan je een kijkje nemen in ons assortiment.

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren