Maaltijd met extra hoeveelheid koolhydraten

Is spieropbouw jouw trainingsdoel? Dan is niet alleen trainen belangrijk, maar speelt de juiste voeding een nog veel grotere rol. Het begrip ‘meal prepping’ zal je dan ook niet onbekend in de oren klinken. Ben jij op zoek naar maaltijden die de spieropbouw ondersteunen, maar kost het meal preppen je te veel tijd? Dan helpen wij je graag verder.

Fuelyourbody biedt diverse maaltijden aan die bijdragen aan het behalen van jouw gewenste resultaten. Voeding met veel eiwitten of voeding met extra koolhydraten, je vindt het allemaal terug bij Fuelyourbody. Daarnaast bieden wij je ook graag de mogelijkheid aan om zelf maaltijden samen te stellen.

Zelf maaltijden samen stellen

Door zelf je maaltijden samen te stellen bepaal jij de hoeveel koolhydraten, vlees en groenten, zodat jij precies volgens jouw dieet kan blijven eten. Ook kan je aangeven of en welke kruiden je op je eten wilt. De kruiden zijn laag in calorieën en zoutgehalte, waardoor deze prima passen in een gezonde levensstijl. Goede voeding voor je spieren is belangrijk om resultaten te zien en daar dragen wij graag aan bij.

Wil je graag fitness maaltijden bestellen bij Fuelyourbody? Kijk dan eens rond tussen onze maaltijden en begin vandaag nog met het eten van de juiste voeding voor je spieren.

Van hoog naar laag sorteren
  • Niet op voorraad

Van hoog naar laag sorteren