Maaltijden

Onze maaltijden worden clean bereid met verse ingrediënten. We voegen er niets aan toe en na bereiding worden onze maaltijden meteen ingevroren.

Onze maaltijden zijn leverbaar in verschillende groottes met verschillende voedingswaarde. Je klikt op je gewenste maaltijd, leest je gewenste hoeveelheden en voedingswaarde af in de productafbeeldingen en maakt dan een keuze uit de opties. Zie onderstaande foto. (koolhydratenbron - vlees/vis - groente)

Uitleg maaltijden2

Hoe krijg ik de maaltijden geleverd?
Je ontvangt de maaltijden (net zoals alle andere voeding die we aanbieden) in bevroren toestand zodat je zelf kunt bepalen wanneer je de maaltijd kunt consumeren.
Verpakking: Onze maaltijden zijn verpakt in PP menuschalen en afgesloten met sealfolie. De verpakking is diepvries en magnetron bestending. Zie onderstaande foto.

Maaltijdschaal boorbeeld 1Maaltijd schaal voorbeeld 2

 

Hoelang zijn de maaltijden houdbaar?
Onze maaltijden zijn in bevroren toestand 1 jaar houdbaar. Na ontdooien gekoeld bewaren en consumeren binnen 3 dagen.

Gebruik van zout.
Wij voegen geen zout toe aan onze maaltijden want als het er eenmaal in zit kan het er niet meer uit. Je kunt zelf dus bepalen of je er zout aan toevoegt.

Hoe krijg ik mijn maaltijd op smaak?
Bij al onze maaltijden heb je de keuze uit verschillende soorten kruiden. Deze kruiden bevatten geen suiker, zijn laag in zout en hebben 0 Kcal. Je kiest zelf welke kruiden je wilt en wij voegen deze toe aan je maaltijd. Zo krijgt je maaltijd een heerlijke smaak en kun je je maaltijd meteen consumeren.

Hoe warm ik de maaltijd op?
Laat de maaltijd 1 dag voor consumeren in de koelkast ontdooien. Na ontdooiing prik je gaatjes in de folie en warm je de maaltijd op in de magnetron.

Vragen of meer informatie? stuur een e-mail naar info@fuelyourbody.nl of een WhatsApp bericht naar 0031(0)6-30036342.